Ana Sayfa Gündem Evidea, 14 Burda AVM’de

Evidea, 14 Burda AVM’de

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, Bolu’da ilk mağazasını 14 Burda AVM’de açtı.

Güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev yaşam sektörünün lider markalarından olan Evidea, perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam ediyor. Ev dekorasyon ürünleri ile kalitesinden ödün vermeyen Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Tüketicilere farklı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Evidea, Bolu’daki ilk mağazasını 23 Aralık Perşembe günü 14 Burda AVM’nin 1.katında hizmete açtı.

Mağazanın açılışı; Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Yamaner, AVM Genel Müdürü Erol Yıldız, Esas Holding Kiralama Direktörü Mutlu Sartık, Esas Holding Mülk Yönetimi Direktörü Nezaket Akçakaya ve Esas Holding Kiralamadan Sorumlu Elif Ağababaoğlu tarafından yapıldı. Açılışa ayrıca Evidea Mağaza Operasyon Direktörü Osman Mollaalioğlu, Evidea Pazarlama Direktörü Selçuk Kaya ve Evidea Mağaza Geliştirme Müdürü Tayfun Tekler de katıldı.

Bin 500 metrekare büyüklüğündeki mağaza konseptiyle ferah bir alışveriş deneyimi sunarak her yaşa ve her tarza hitap eden Evidea, açılış özel kampanyasıyla büyük ilgi gördü. 23 Aralık -2 Ocak tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyasıyla, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Ev dekorasyonunda her ihtiyacı karşılamaya yönelik ürünleriyle kalitesinden ödün vermeyen Evidea, güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla tüketicilerin ilk adresi olmaya devam ediyor. Evidea, 2025 yılı sonunda çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, “Bolu’da ilk mağazamızı açmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Şu anda yıl sonu hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Tüm mağazalarımızda müşterilerimize keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz. Güçlü organizasyon yapımız, deneyimli kadromuz, geniş mağaza konseptimiz ve zengin ürün yelpazemiz ile 2025 yılı sonuna kadar 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz