Bu hafta sonu Marmara Park AVM’de rengarenk kağıtlar kıvrılıyor ve çocuklar muhteşem bir el sanatı olan Quilling ile tanışıyor.
Quilling, çocuklara hayal gücünü en iyi şekilde kullanma fırsatı veren, renkli kağıtların kıvırılarak farklı şekillerin bir araya getirilmesiyle oluşan el sanatı.
Best FM medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan atölye çalışmasına katılacak olan çocuklar, temel kağıt kıvırma tekniklerini öğrenerek farklı figürler oluşturacaklar. Anneler günü hediyesini erken hazırlamak isteyen çocuklar atölyede, Quilling ile anneleri için kart ve kolye yapacaklar. Atölye sonunda hayal gücü, sabır ve el becerisinin ürünü olarak hazırladıkları hediyeyi annelerine götürebilecekler.
Bu eğlenceli atölye çalışması 6 Mayıs Cumartesi günü 15.00 ve 17.00 saatlerinde Marmara Park AVM zemin kat etkinlik alanında olacak. Marmara Park AVM, 9 – 12 yaş arasındaki tüm çocukları etkinliğe bekliyor.