Yarı yıl tatilinde ünlü yazarlar Kumsmall Kitap Günleri’nde okuyucularıyla buluştu.
Mobilyanın yanı sıra moda, lezzet ve eğlencenin de merkezi olan Kumsmall Mobilya AVM, sömestir tatilinde Kitap Günleri etkinliği ile yazar ve okurları buluşturdu.
Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük karma AVM’si olan Kumsmall Mobilya AVM, sosyal ve kültürel etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor. 17-26 Ocak tarihleri arasındaki gerçekleştirilen Kitap Günleri, sömestr tatilindeki gençleri kitaplarla ve yazarlarıyla bir araya getirdi.
Etkinliğe, Sinan Yağmur, Sezin Karameşe, Rukiye İdeli, Fatma Şamata, Mishelov, D. N. Archeron, Hümeyra, Emre Gül ve Gizem Yiğit gibi ünlü yazarlar katıldı. Yazarlar, kitaplarını imzalayarak okurlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Kumsmall AVM’nin büyüklüğünden ve etkinliğin organizasyonundan etkilendiklerini belirten yazarlar, Kayseri’ye gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.