Demirören İstiklal AVM tarafından düzenlenen “Vespa ile Neşeli Günler” kampanyasının talihli isimleri Adem Güney ve Hatice Atlı, Vespaları’na kavuştu.
Demirönen İstiklal tarafından 26 Ağustos – 30 Eylül arasında düzenlenen ve iki kişiye Vespa Primavera 150 model motor kazanma şansı tanıyan “Vespa ile Neşeli Günler” kampanyasının talihlileri belli oldu. 7 Ekim tarihinde noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası Adem Günay ve Hatice Atlı, şehir trafiğinin en şık üyesi olan Vespa’larına kavuştular.
Vespa kazanan Adem Günay, “Çok enteresan bir tesadüf oldu. Benim eşimin adı da Neşe, onun bana şans getirdiğini düşünüyorum. Demirören İstiklal’e bu kampanya için teşekkür ediyorum” derken, diğer talihli Hatice Atlı da kampanyaya katıldığı ve Vespa’yı kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Her 100 TL’lik alışverişe karşılık bir çekiliş hakkının olduğu, kampanya yoğun ilgi görmüştü.