Akbatı, Karne Günü’nü mobil uygulamaya özel sürpriz hediyelerle kutluyor. 26 Haziran tari-hinde, Akbatı Mobil Uygulaması üzerinden “Tıkla Kazan” kampanyasına katılan kullanıcılar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. bünyesinde bulunan Akbatı, karne heyecanını Tıkla Kazan kampanyası ile kutluyor. Yaz tatiline eğlenceli bir başlangıç yap-mak isteyen ebeveynler ve çocuklar için hazırlanan kampanya, 26 Haziran tarihinde, Akbatı Mobil Uygulaması üzerinden kullanıcılarla buluşacak.
Mobil uygulamaya girerek “Katıl” butonuna tıklayan kullanıcılar, sürpriz hediyelerini anında kazanma fırsatı yakalayacak.
Akbatı, karne heyecanını çocukları ile birlikte yaşamak ve sürpriz hediyelerin sahibi olmak is-teyen herkesi, Akbatı Mobil Uygulaması’na davet ediyor.







