Perakende sektörünün önde gelen anne bebek ve çocuk markası Carter’s/Minycenter’da önemli bir atama gerçekleşti. Satış, operasyon ve iş geliştirme alanlarında geniş tecrübeye sahip olan Onur Demiroğlu, Satış, Operasyon ve İş Geliştirmeden Sorumlu Direktör olarak göreve başladı.
Perakende sektörünün lider anne bebek ve çocuk markalarından Carter’s /Minycenter’da, Onur Demiroğlu, Satış, Operasyon ve İş Geliştirmeden Sorumlu Direktör olarak göreve başladı.
1 Temmuz 2025 itibarıyla yeni görevine başlayan Onur Demiroğlu, Marmara Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi Aktüerya bölümünden mezun oldu. Profesyonel gelişimini Koç Üniversitesi’nde “Building Leaders, Leading Future” ve Özyeğin Üniversitesi’nde “aA RREC” eğitim programlarıyla destekledi.
Kariyerine 2006 yılında değerleme alanında başlayan ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslı değerleme uzmanı olarak görev yapan Demiroğlu; Mavi, Beymen Group ve Skechers gibi önde gelen perakende markalarında satış, ticari strateji, iş geliştirme, kiralama ve konsept geliştirme konularında üst düzey sorumluluklar üstlendi.
2021 yılından bu yana kurucusu olduğu Fe Perakende Mağazacılık A.Ş.’yi de yöneten Onur Demiroğlu, sektördeki 20 yıla yakın deneyimiyle Carter’s/ Minycenter’ın büyüme hedeflerine liderlik edecek.