Ana Sayfa İNDEKS 41 Burda AVM 41 Burda AVM 2. yaşını etkinliklerle kutluyor

41 Burda AVM 2. yaşını etkinliklerle kutluyor

Kocaelililere sunduğu ayrıcalıklı dünyayı her geçen gün geliştiren ve zenginleştiren 41 Burda AVM, 2. yaşını 21 Ocak’ta gerçekleştirileceği özel etkinliklerle kutlayacak. 41 Burda AVM, son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden Edis konseriyle ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatırken, o güne özel hazırladığı fırsatlarla da ziyaretçilerine sürprizlerle dolu bir gün sunacak.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Kocaelililere alışverişin tadını doyasıya yaşatan 41 Burda AVM, ziyaretçilerine 2. yıl coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. Canlı konser ve dev kampanya programıyla yeni yaşını kutlayacak olan 41 Burda AVM, ziyaretçilerine unutulmaz bir yıldönümü yaşatacak.

21 Ocak saat 18.30’da ziyaretçilerini ünlü sanatçı Edis’in canlı konseri ile buluşturacak olan 41 Burda AVM, o güne özel kampanyası ile tek seferde 100TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan ilk 1000 ziyaretçisine, 50 TL değerinde alışveriş çeki hediye edecek. 41 Burda AVM, birbirinden eğlenceli ve sürpriz dolu etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir yıldönümü yaşatacak.

41 Burda AVM, müzik ve keyif dolu programının yanı sıra sadece 21 Ocak’a özel pek çok eğlenceli sürprize ortak olmak isteyen tüm Kocaelilileri 2. yıl kutlamalarına davet ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz