Ana Sayfa Gündem H&M Capitol AVM mağazası açılıyor

H&M Capitol AVM mağazası açılıyor

H&M, Capitol AVM’deki ilk mağazasını 8 Eylül Perşembe günü hizmete açıyor. H&M Capitol AVM mağazası 2 bin 600 metrekare.

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan, dünyanın en sevilen moda markalarından H&M, İstanbul’un ilk alışveriş merkezleri arasında yer alan, Anadolu Yakası’nın sevilen buluşma noktalarından biri olan Capitol’de ilk mağazasını açıyor. Açılış 8 Eylül Perşembe günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Türkiye’nin moda başkenti diyebileceğimiz İstanbul bizim de en önem verdiğimiz şehirlerin başında geliyor. H&M Türkiye olarak en fazla mağazamız burada bulunuyor. Anadolu Yakası’nın en köklü ve İstanbul’un ilk alışveriş merkezlerinden olan Capitol’un bizim için çok doğru bir lokasyon olduğuna inanıyoruz. Yenilenen mağaza dekorumuzun yer aldığı bu mağazamızla pek çok moda severi mutlu edeceğimize eminiz” diye konuştu.

H&M Capitol mağazası, 2 bin 600 metrekare satış alanından oluşacak ve müşterilerine H&M’in en sevilen son moda koleksiyonlarını sunacak. H&M Capitol mağazasında kadın, erkek, çocuk, gençlerin favorisi Divided, yeni spor serisi H&M Sport, yeni kozmetik konsepti H&M Beauty ve aksesuarlar sunulacak. Açılış günü moda severler için pek çok özel sürpriz hazırlandı. ’’Erken kalkan kazanır’’ sloganıyla sıraya giren ilk 100 kişi yüzde 20 indirim kazanacak. Ayrıca açılış gününe özel bayram fırsatları ve seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim moda severleri bekliyor olacak. H&M, Capitol’deki yeni mağazası ile 52 kişiye istihdam sağlayacak.

Bu sonbahar, H&M’de kadınlar için şehirli, sade, rahatlığa odaklanan ve modern parçalar var. Floral desenli koyu renk elbiseler, kemik rengi ya da siyah boğazlı kazaklar, bordo ve lacivert ceketler öne çıkıyor.

Erkek için ise tüm parçalar kişisel bir stil yaratmak üzerine. Rahat kullanılacak, maskülen ve modern ürünler, her erkeğin gardrobu için zamansız parçalar yaratmayı hedefliyor. Hem klasik ve şık hem de spor ürünler farklı görünümler sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz