Ana Sayfa AVM Model of Celebrity yeni sezona The Land of Legends’ta başladı

Model of Celebrity yeni sezona The Land of Legends’ta başladı

Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisi, Antalya ve çevre illerden gelen yoğun istek üzerine The Land of Legends’taydı.

Ülke çapında yeni yeteneklerin şov dünyasına adım atmasına imkan veren Model of Celebrity, yeni sezona Antalya’da bulunan The Land of Legends’ta girdi. Başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan oluşan Model of Celebrity jürisine bu sezon ünlü manken Özge Ulusoy dahil olurken, The Land of Legends Shopping Avenue Müdürü Sertaç Yeğin de konuk jüri olarak yer aldı.

Yarışmanın katılımcıları usta jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek şöhret kapısından geçmek için yarıştı. Yaklaşık 150 genç jürinin karşısına çıkabilmek için ön elemede yeteneklerini sergiledi. Jürinin karşısına çıkmaya hak kazananlardan 13 kişi eleme sonucunda yarı finale katılmaya hak kazandı.

Renkli anların yaşandığı Model of Celebrity’de yarışmadan bir saat önce nikahları kıyılan bir çift gelinlik ve damatlıkla jüri karşısına çıktı. Heyecanlanan bir manken adayını sakinleştirmek için podyuma çıkarak yarışmacıyla birlikte yürüyen Özge Ulusoy, “Bu yarışma gençler için büyük bir şans. Ben podyumu çok seviyorum ve buradan da iyi modeller çıkacağına inanıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz