Ana Sayfa Gündem LC Waikiki, Endonezya’da

LC Waikiki, Endonezya’da

Türkiye dahil 37 ülkede ürünlerini tüketiciyle buluşturan LC Waikiki, son yurtdışı mağazasını Asya Pasifik Bölgesi’nin önemli pazarlarından Endonezya’da hizmete açtı. Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Gandaria Mall’da ilk mağazasını açan LC Waikiki, ürünlerini Endonezyalı tüketicilerin beğenisine sunuyor.

2023 yılına kadar Türkiye ve dünyada toplam 1500 mağazaya ulaşarak, adını Avrupa’nın en başarılı üç moda perakende markası arasına yazdırmayı hedefleyen LC Waikiki, 2017 yılında da yurtdışı atılımlarını hızla sürdürüyor. 2016’da erişim ağına 6 yeni ülke ekleyen, 2017 yılının hemen başında yurt dışında Kenya’da mağaza açan LC Waikiki, şimdi Asya Pasifik’e uzanarak, bu bölgedeki ilk mağazasını Endonezya’nın başkenti Cakarta’da hizmete soktu. LC Waikiki’nin Cakarta mağazası açılışıyla birlikte, Türkiye dahil mağazalarıyla bulunduğu ülke sayısı 37’ye yurtdışı mağaza sayısı ise, 309’a ulaştı. Gandaria Mall’da 1 milyon dolarlık yatırımla 2150 metrekarelik alana kurulu LC Waikiki mağazasının açılışı LC Waikiki Sahra Altı Afrika ve Asya Operasyon Direktörü İlker Hacıoğlu, LC Waikiki Endonezya Bölge Müdürü Ozan Baş ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılışa Endonezya’da üne kavuşan ve çok sevilen Elif dizisinin karakteri küçük oyuncu Isabella Damla ve yine dizinin yakışıklı karakteri Emre Kıvılcım katıldı.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Gandaria Mall’daki mağaza açılışı ile ilgili olarak “2017 genişleme hedefimiz Endonezya ve Kenya gibi uzak pazarları da kapsıyordu. 24 Mart 2017 tarihinde bizim için önemli olan büyük pazarlardan 250 milyonu aşkın bir nüfusa sahip Endonezya’da ilk mağazamızı açmanın heyecanını yaşıyoruz. İlerleyen dönemde bu ülkede derinleşerek seri şekilde mağazalarımızı açmaya devam edeceğiz. 2017 yılı için yine bir diğer büyük pazar olan Malezya’yı radarımıza almış durumdayız. Malezya’da bu yıl yatırım yapma planlarımızı gerçekleştirme konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Yine Şubat ayında Sahra Altı Afrika’da bulunan Kenya’da girdiğimiz pazarda da yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2017’de yurtdışında 110 mağaza ve Türkiye’de açacağımız 30 mağaza ile birlikte globalde 900 mağazaya ulaşacağız. Mart 2017 itibariyle Türkiye’de 449 yurtdışında 309 olmak üzere toplamda 758 mağaza ile hizmet veriyoruz. 2017 yılı açılışlarımız ile yüzde 35 toplam büyüme hedefimizi gerçekleştireceğimizi umuyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz